OverHetIJ 2019

Het over het IJ Festival in Amsterdam https://youtu.be/ah8NbLsXMVc
Is een festival met een groot aanbod aan beginnende theatermakers die hun productie laten zien gedurende dit festival op een afgesproken locatie of op het NDSM festivalterrein in een van de containers.

Amsterdam OVERHETIJ /start: Vrijdag 5 Juli 2019 tm Zondag 14 Juli 2019

zie ook https://overhetij.nl/media

Via WeArePublic : programma / een reservering maken zie (Amsterdam) – (anno 2019) Voor € 17 per maand krijg je onbeperkt toegang tot de beste concerten, exposities, voorstellingen en films.  (LID WORDEN)

Het aanbod is gericht op jong en oud.

@overhetijfestival/

https://www.youtube.com/results?search_query=overhetij
https://www.youtube.com/results?search_query=overhetij

https://overhetij.nl/blokkenschemas

zie het programma boekje

Over het IJ presenteert het hele jaar door bijzondere locatietheater-projecten, altijd in relatie met stedelijke thema's en op bijzondere locaties verspreid in Amsterdam.

Jaarlijks vindt in juli tien dagen Over het IJ Festival plaats in en om de NDSM-werf en op diverse binnen- en buitenlocaties in Amsterdam-Noord. Hiervoor en -na presenteert Over het IJ verschillende evenementen als Noorderparkfestival en Over de Plas.
Over het IJ presenteert het hele jaar door bijzondere locatietheater-projecten, altijd in relatie met stedelijke thema’s en op bijzondere locaties verspreid in Amsterdam.

Jaarlijks vindt in juli tien dagen Over het IJ Festival plaats in en om de NDSM-werf en op diverse binnen- en buitenlocaties in Amsterdam-Noord. 
Hiervoor en -na presenteert Over het IJ verschillende evenementen 
als Noorderparkfestival en Over de Plas.
Van 5 tot en met 14 juli is de 27e editie van Over het IJ Festival:
het locatietheaterfestival dat de stad als inspiratiebron én podium gebruikt.

Dit jaar presenteren zo’n 50 vernieuwende en tegendraadse locatietheaterproducties op de NDMS-werf en dieper in Amsterdam-Noord, waaronder maar liefst 20 premières.
Over het IJ presenteert het hele jaar door bijzondere kunstprojecten, altijd in relatie met stedelijke thema’s en op spannende locaties in Amsterdam.

. http://OVERHETIJ.NL

De Tekstsmederij presenteert samen met OverHetIJ op 9 juli

een masterclass schrijven voor locatietheater van de gerenommeerde Vlaamse theatermaker en -schrijver Simon Allemeersch.

Het verdiepingsprogramma van Over het IJ Festival verbindt en verdiept belangrijke thema’s uit het programma. Het bestaat uit drie Specials, nagesprekken geleid door Hella Godee, Khadija Massaoudi en Laura Minderhoud, een vechtworkshop van YoungGangsters & DOX en rondleidingen door het depot van NEMO Science Museum.

Noorderparkfestival
Het Noorderparkfestival is een gratis cultureel festival voor en door bewoners, bedrijven en organisaties uit Amsterdam-Noord. Op zondag 8 september staan er diverse activiteiten op het programma. Zo is er weer circus, straattheater, kinderactiviteiten, muziek, workshops, beeldende kunst en de markt van Noord met verschillende ondernemers uit Noord. Er zijn voorstellingen en optredens van o.a. TENT, Circus Kristal, Noords talent op het Tolhuistuinpodium, workshops van Noordjes Kinderkunst, het NDSM Kinderatelier, het Danspaleis, en heerlijke hapjes uit de wereldkeuken.

Published by godogood

I am born in Alkmaar on the 5th of August 1977 SEE THE SITE http://www.GODOGOOD.eu

Leave a comment